Wij wonen in het buitengebied van Spoordonk (gemeente Oirschot). Naast onze honden hebben we ook paarden, geiten, katten en kippen . Ons gezin bestaat uit 2 volwassen kinderen en die zijn net zo enthousiast als mijn man en ik om serieus bezig te zijn met een kennel. 

 

Vroeger hadden wij thuis een Chow Chow, dus mijn liefde voor de Chow Chow is al op jonge leeftijd ontstaan. Meteen na ons trouwen hebben wij de eerste Chow Chow gekocht; Kirsa van de Himalaya (1987). Dertien jaar hebben we mogen genieten van deze lieve hond. Het overlijden heeft heel veel impact gehad, deze Chow Chow was onvervangbaar. Jaren later begon het weer te kriebelen en hebben wij het geluk gehad om er een te krijgen die niet onderdoet voor onze vorige hond.

 

Oktober 2014 is You Or No One van Tjeda aka Luna geboren en in December bij ons komen wonen. Luna had een echt chowchowkarakter. Ze had prachtige witte wenkbrauwen en was echt een knuffelbeer. Showen heeft ze nooit leuk gevonden, maar ze genoot heerlijk van een boswandeling. Helaas is Luna juni 2021 overleden.

 

Juni 2016 is Dr Duco of the Lovely Angelhearts geboren in Duitsland. We zijn een aantal keer bij deze spetter gaan kijken en 15 weken later is Duco bij ons komen wonen. We zijn met Duco meteen naar shows gegaan, waar hij altijd heeft laten zien wat voor pracht reu hij is! Duco werd met 9 maanden al Best in Show, wat zijn wij trots op hem!

 

Juli 2018 is Nova Na Dine van Tjeda geboren en deze prachtige zwarte dame is in september bij ons komen wonen. Nova behaalde met 13 maanden haar jeugdtitel in België en in Nederland. Ondanks de corona en het moederschap heeft ze toch op driejarige leeftijd haar titel Nederlands kampioen behaald. 

Nova vindt het heerlijk om mee naar het strand of naar de bossen te gaan.

 

Oktober 2020 is Atti Tude van het Sporringshuyske aka Tara bij ons geboren. Tara is ons blije meisje. Ondanks dat ze in de corona-pandemie geboren is, is ze heel sociaal.

 

Januari 2022 zijn Long Feng Imperator Furiosa aka Fira en Long Feng Max Rockatansky aka Vino geboren in Zweden. Halverwege mei is dit prachtige stel bij ons komen wonen. We hopen op een mooie toekomst met deze twee.